Θανατηφόρο βλέμμα

                                                       ΜΠΛΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 

ΘΕΜΑ: Ένας άνδρα κοιτάει έξω από το παράθυρο του. Μετά από αυτό αφήνει την τελευταία του πνοή. Τι έγινε; 




ΛΥΣΗ: Ο άνδρας όταν κοίταξε έξω στο παράθυρο καθώς οδηγούσε είδε μια όμορφη νέα κοπέλα που του τράβηξε την προσοχή και ο οδηγός δεν σταμάτησε στο στοπ και έτσι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και έχασε την ζωή του 


#creepy #creepystory #stories #bluestories #blogger #ghost #2 #scary #people #κριπι #τρομακτικεςιστοριες #μπλέιστοριες

Η βάρκα που βούλιαξε

 

        Ένα βράδυ είχα δει ένα όνειρο ότι επέπλεα στην θάλασσα σαν πτώμα ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα στο λιμάνι της πόλης μου , γύρω μου βρισκόταν πολλές μαυροφορεμένες σκιές σαν να πενθούσαν κάποιο άτομο. Εγώ ήμουν ξαπλωμένη σε μια βάρκα που αν ξαπλώσεις είναι σαν φέρετρο. Η τελευταία εικόνα που είχα πριν ξυπνήσω ήταν ότι σιγά σιγά ανέβαινα στην επιφάνεια. Ξύπνησα με ένα έντονο βήχα σαν να είχα πνιγεί από νερό , ανοίγω το κινητό μου και βλέπω την ώρα και ήταν 3:33. Επίσης είχα μια ειδοποίηση από μια εφαρμογή που σου λέει τις τοπικές ειδήσεις αλλά δεν την κοίταξα αμέσως και προσπάθησα να συνέρθω από τον έντονο βήχα. Η ειδοποίηση έφτασε στις 3:33 και ανέφερε ότι βρέθηκε ένα νεκρό πτώμα στο λιμάνι της πόλης που μένω και μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο που η βάρκα βούλιαξε στο όνειρό μου.  


#creepy #creepystory #stories #bluestories #blogger #ghost #2 #scary #people #κριπι #τρομακτικεςιστοριες #μπλέιστοριες

Δωμάτιο 13

                                                              ΜΠΛΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 

ΘΕΜΑ: Ο καλοντυμένος άνδρας στο δωμάτιο 13 βρίσκεται νεκρός μέσα σε ένα λουτρό αίματος και τριγύρω του ένα τσούρμο υπόπτων. Ο αστυνομικός που κατέφτασε άμεσα στον τόπο του εγκλήματος το εξιχνίασα εύκολα , όμως αποφάσισε να μην στείλει κανέναν δολοφόνο στη φυλακή. Τι έγινε;




ΛΥΣΗ: Ο νεκρός άνδρας είχε γίνει ξαφνικά πλούσιος έτσι οργάνωσε ένα μικρό πάρτι για να το γιορτάσει. Τελικά οι καλεσμένοι τον δολοφόνησαν ένα ένας με την σειρά. Ο αστυνομικός που ήρθε γρήγορα στον τόπο του εγκλήματος κατάλαβε γρήγορα τι έγινε και γιατί. Έχοντας χάσει ο αστυνομικός έναν φίλο του από τον νεκρό άνδρα αποφάσισε να σιωπάσει και να αφήσει τους δράστες να φύγουν.


#creepy #creepystory #stories #bluestories #blogger #ghost #2 #scary #people #κριπι #τρομακτικεςιστοριες #μπλέιστοριες

Η απλή δολοφονία

                                                                 ΜΠΛΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Θέμα: Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα βρίσκονται νεκροί στο πάτωμα. Δίπλα τους βρίσκεται μια λιμνούλα με νερό και σπασμένα γυαλιά. Το παράθυρο είναι ελάχιστα ανοιχτό και φυσάει αέρας. Τι έχει γίνει;





ΛΥΣΗ

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ήταν χρυσόψαρα τα οποία ζούσαν μέσα σε μία γυάλα δίπλα στο παράθυρο. Μια γάτα κατάφερε να μπει από το ανοιχτό παράθυρο , ρίχνοντας κάτω την γυάλα και στέρησε το νερό από τα δύο άρια που χρειαζόταν για να ζήσουν 


#creepy #creepystory #stories #bluestories #blogger #ghost #2 #scary #people #κριπι #τρομακτικεςιστοριες #μπλέιστοριες

Ouija

    Ήμουν εγώ μαζί με δύο φίλες μου. Είχαμε κανονίσει απο την προηγούμενη μέρα να βρεθούμε και να πάμε κατα τις 7:30 το απόγευμα σε ένα εγκαταλελειμμένο ερειπωμένο σπίτι! Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε το ouija ώστε να καλέσουμε κάποιο πνεύμα!

    Μπήκαμε στο σπίτι και είδαμε πως είχε παρα πολύ λίγο φως επειδή ο ήλιος εδυε σιγά σιγά. Μέσα σε ένα δωμάτιο υπήρχε ένα μικρό στρογγυλό τραπέζι και τρείς καρέκλες δίπλα του. Η μία φίλη μου έβγαλε από την τσάντα της τον πίνακα με την πλακέτα και εγώ έβγαλα απο την δική μου τσάντα μερικά κεριά.

    Πρώτα οι φίλες μου προσπάθησαν να καλέσουν κάποιο πνεύμα , αλλά δεν τα κατάφεραν. Αργότερα προσπάθησα εγώ και επιτέλους τα κατάφερα. Αρχικά ζητήσαμε στο πνεύμα να κάνει διάφορα πράγματα , όπως για παράδειγμα να χτυπήσει το χέρι του πάνω στο τραπέζι κ.λ.π. Λίγο αργότερα εγω το ρωτάω ποιο είναι το όνομά του. Με την πλακέτα που κινούταν σχηματίστηκε το όνομα Λούσιφερ.

     Πήγαμε να φύγουμε αλλά οι πόρτες έκλεισαν. Η μία φίλη μου φορούσε ενα βραχιόλι με ένα σταυρό πάνω του, αλλά κόπηκε. Και η άλλη φορούσε τον βαφτιστηκό της σταυρό, αλλά και αυτό κόπηκε. Εγώ απο την άλλη είχα ενα φιλαχτό αλλά εξαφανίστηκε από εκεί που ήταν. Σε κάποια φάση η μία φίλη μου γύρισε προς τα εμένα και άρχισε να τσιρίζει. Την ρωτήσαμε τι έπαθε και εκείνη μου είπε να μην κοιτάξω πίσω μου. Εγώ απο περιέργεια γύρισα και κοίταξα πίσω μου και είδα ενα ψηλό αδύνατο ανδρα ξανθό με γαλάζια μάτια με μαύρα ρούχα να με κοιτάει οι φίλες μου και εγώ τσιρίζαμε και είπαμε ταυτόχρονα <<αυτός είναι ο Λούσιφερ!!!>>.

   Τότε αυτός άρχισε να γελά με ένα παράξενο γέλοιο. Τότε η άλλη φίλη μου με πήρε απο το χέρι και με πήγε σε ένα παράθυρο , πήρε και κάτι πέτρες απο κάτω και το έσπαγε. Βγήκαμε αλλα βρεθήκαμε στι ίδιο δωμάτιο αυτό έγινε αρκετές φόρες. Τότε ο Λούσιφερ μας είπε <<ή θα παραδωθείτε σε εμένα ή δεν θα βγείτε ποτέ απο εδώ >>. Η μία φίλη μου άρχισε να κλαίει και μου είπε <<Αυτό ήταν Άννα ήρθε το τέλος μας>>. 

     Εγώ την καθησύχασα και της είπα πως θα τα καταφέρουμε άρχισα να λέω πρώτη το πάτερ ημών και μετά το έλεγαν και οι φίλε μου. τότε ο Λούσιφερ άρχισε να πονάει παντού και να ανοίγουν πληγές σε όλο του το σώμα. Μας έλεγε να σταματήσουμε αλλά εμεις συνεχίσαμε. Ολες οι πόρτες άνοιξαν και εμείς φύγαμε απο το σπίτι τρέχοντας και δεν το ξανα πλησιάσαμε ποτέ ούτε ξανα ανοίξαμε συζήτηση αυτο το θέμα. 


#creepy #creepystory #stories #bluestories #blogger #ghost #2 #scary #people #κριπι #τρομακτικεςιστοριες #μπλέιστοριες

Να' σαι καλά

ΜΠΛΕ ΙΣΤΟΡΊΑ  ΘΕΜΑ: Μια γυναίκα μπαίνει σε ένα μπαρ και ζητάει ένα ποτήρι με νερό. Ο άντρας πίσω από το μπαρ αντ' αυτού βγάζει το πιστ...